Γιουβεντουσ Ιντερ / H γιουβέντους ενδιαφέρεται να επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο, το συμβόλαιο του κριστιάνο ρονάλντο η ίντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του καμπιονάτο, επικρατώντας με.

Γιουβεντουσ Ιντερ / H γιουβέντους ενδιαφέρεται να επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο, το συμβόλαιο του κριστιάνο ρονάλντο η ίντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του καμπιονάτο, επικρατώντας με.. Η γιουβέντους συνεχίζει να καλπάζει προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, του όγδοου σερί και 37ου συνολικά στην πλούσια. Η ίντερ προσπάθησε να αυξήσει την πίεση, ωστόσο τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η γιουβέντους είχε τον τζιανλουίτζι μπουφόν. Όποτε καιγόμαστε για νίκη, πάντα χάνουμε. Οι επαφές του προέδρου με τον μαουρίσιο ποτσετίνο έγιναν αλλά δεν έμοιαζε η κατάλληλη στιγμή. Σε αναβολή οδηγείται η αναμέτρηση ανάμεσα στη γιουβέντους και τη νάπολι για την τρίτη αγωνιστική της serie a, μετά τα κρούσματα κορoνοϊού που ανακοίνωσαν οι «παρτενοπέι».

Διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον κριστιάνο ρονάλντο έχει η γιουβέντους, καθώς ο πορτογάλος αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας. Είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας κατακτήσει 36 πρωταθλήματα ιταλίας. H πρώτη συνέντευξη του κασάνο ως παίκτης της ίντερ. Σε αναβολή οδηγείται η αναμέτρηση ανάμεσα στη γιουβέντους και τη νάπολι για την τρίτη αγωνιστική της serie a, μετά τα κρούσματα κορoνοϊού που ανακοίνωσαν οι «παρτενοπέι». 2 με απόδοση στον οπαπ.

Η δικηγόρος του Μαρινάκη ζήτησε την απαλλαγή του από την ...
Η δικηγόρος του Μαρινάκη ζήτησε την απαλλαγή του από την ... from fws.gr
Υπόκλιση της μίλαν στη γιουβέντους και πρώτη ήττα στη serie a. H πρώτη συνέντευξη του κασάνο ως παίκτης της ίντερ. Η ιντερ υποδέχεται τη γιουβέντους από το +2, το πρόσωπο του αγώνα είναι ασφαλώς ο αντόνιο κόντε που ως ισχυρός χαρακτήρας που είναι. Όχι της γιουβέντους στον ζλάταν ιμπραϊμοβιτς! Πιθανά τα γκολ στην πορτογαλία και έφτασε η ώρα αντίδρασης της στόουκ. Διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον κριστιάνο ρονάλντο έχει η γιουβέντους, καθώς ο πορτογάλος αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας. Οι επαφές του προέδρου με τον μαουρίσιο ποτσετίνο έγιναν αλλά δεν έμοιαζε η κατάλληλη στιγμή. Η γκολάρα του τότι κόντρα στην ίντερ.

(11', 39' κιν, 67' πεν.

Υπόκλιση της μίλαν στη γιουβέντους και πρώτη ήττα στη serie a. Η ομάδα ίντερ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση σέριε a. Πιθανά τα γκολ στην πορτογαλία και έφτασε η ώρα αντίδρασης της στόουκ. Ο αντρέα ανιέλι τον πεπ γκουαρδιόλα ήθελε στη γιουβέντους μα αυτό δεν ήταν εφικτό. Juˈvɛntus) είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1897 και εδρεύει στο τορίνο της ιταλίας. Διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον κριστιάνο ρονάλντο έχει η γιουβέντους, καθώς ο πορτογάλος αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας. Η ιντερ υποδέχεται τη γιουβέντους από το +2, το πρόσωπο του αγώνα είναι ασφαλώς ο αντόνιο κόντε που ως ισχυρός χαρακτήρας που είναι. H γιουβέντους ενδιαφέρεται να επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο, το συμβόλαιο του κριστιάνο ρονάλντο η ίντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του καμπιονάτο, επικρατώντας με. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Το πρώτο, χρονικά, ντέρμπι ήταν και από τα πλέον επεισοδιακά και διεξήχθη στι 10 ιουνίου 1961, όταν η ιντερ κατέβηκε με την primavera ως ένδειξη. Θρυλικό επίτευγμα από τον 43χρονο μπουφόν! *ο προπονητής της ίντερ, αντόνιο κόντε, επιστρέφει στο τορίνο για να αντιμετωπίσει την γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας φόρεσε. Η γκολάρα του τότι κόντρα στην ίντερ.

Είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας κατακτήσει 36 πρωταθλήματα ιταλίας. Διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον κριστιάνο ρονάλντο έχει η γιουβέντους, καθώς ο πορτογάλος αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας. Η ιντερ υποδέχεται τη γιουβέντους από το +2, το πρόσωπο του αγώνα είναι ασφαλώς ο αντόνιο κόντε που ως ισχυρός χαρακτήρας που είναι. Η ομάδα ίντερ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση σέριε a. Η γιουβέντους συνεχίζει να καλπάζει προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, του όγδοου σερί και 37ου συνολικά στην πλούσια.

Διαιτητής τελικού Μουντιάλ '90: «Ο Μαραντόνα έβριζε και με ...
Διαιτητής τελικού Μουντιάλ '90: «Ο Μαραντόνα έβριζε και με ... from fws.gr
Παρότι το μομέντουμ έδειχνε ίντερ και όλη η. Οι επαφές του προέδρου με τον μαουρίσιο ποτσετίνο έγιναν αλλά δεν έμοιαζε η κατάλληλη στιγμή. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Όποτε καιγόμαστε για νίκη, πάντα χάνουμε. Η ίντερ απείλησε εκ νέου με τον πέρισιτς και κάπου εκεί άρχισε να αφυπνίζεται η γιουβέντους, η οποία. Καλησπέρα αδέρφια, δυστυχώς και πάλι η ομάδα απογοητεύει σε απίθανα μεγάλο βαθμό. Η είσοδος του λαουτάρο μαρτίνες δεν λειτούργησε ευεργετικά για την ίντερ, με συνέπεια η. Ο τζίτζι μπουφόν ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με την ίντερ για τα ημιτελικά του coppa italia και σημείωσε ένα…

(11', 39' κιν, 67' πεν.

(11', 39' κιν, 67' πεν. Όχι της γιουβέντους στον ζλάταν ιμπραϊμοβιτς! 2 με απόδοση στον οπαπ. Οι επαφές του προέδρου με τον μαουρίσιο ποτσετίνο έγιναν αλλά δεν έμοιαζε η κατάλληλη στιγμή. Η ομάδα ίντερ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση σέριε a. Η ίντερ με μια σαρωτική εμφάνιση επικράτησε πανάξια της γιουβέντους και αν γίνουν απίστευτες ανατροπές στο 2ο γύρο της serie a το σκουντέτο θα αλλάξει χέρια. Η είσοδος του λαουτάρο μαρτίνες δεν λειτούργησε ευεργετικά για την ίντερ, με συνέπεια η. H γιουβέντους ενδιαφέρεται να επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο, το συμβόλαιο του κριστιάνο ρονάλντο η ίντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του καμπιονάτο, επικρατώντας με. *ο προπονητής της ίντερ, αντόνιο κόντε, επιστρέφει στο τορίνο για να αντιμετωπίσει την γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας φόρεσε. Ο αντρέα ανιέλι τον πεπ γκουαρδιόλα ήθελε στη γιουβέντους μα αυτό δεν ήταν εφικτό. Η γκολάρα του τότι κόντρα στην ίντερ. Διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον κριστιάνο ρονάλντο έχει η γιουβέντους, καθώς ο πορτογάλος αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας. H πρώτη συνέντευξη του κασάνο ως παίκτης της ίντερ.

Παρότι το μομέντουμ έδειχνε ίντερ και όλη η. Αύρα ήταν φουλ θετική πριν την έναρξη του ματς, η γιουβέντους φρόντισε να τα σβήσει αυτά στο χορτάρι! *ο προπονητής της ίντερ, αντόνιο κόντε, επιστρέφει στο τορίνο για να αντιμετωπίσει την γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας φόρεσε. Σε αναβολή οδηγείται η αναμέτρηση ανάμεσα στη γιουβέντους και τη νάπολι για την τρίτη αγωνιστική της serie a, μετά τα κρούσματα κορoνοϊού που ανακοίνωσαν οι «παρτενοπέι». Δείτε τις αντιδράσεις του ιταλού προπονητή στο derby d' italia.

Γιουβεντουσ / Gioybentoys Palermo 4 1 Vid Pagenews Gr ...
Γιουβεντουσ / Gioybentoys Palermo 4 1 Vid Pagenews Gr ... from www.sportime.gr
Όποτε καιγόμαστε για νίκη, πάντα χάνουμε. Το πρώτο, χρονικά, ντέρμπι ήταν και από τα πλέον επεισοδιακά και διεξήχθη στι 10 ιουνίου 1961, όταν η ιντερ κατέβηκε με την primavera ως ένδειξη. Juˈvɛntus) είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1897 και εδρεύει στο τορίνο της ιταλίας. Η είσοδος του λαουτάρο μαρτίνες δεν λειτούργησε ευεργετικά για την ίντερ, με συνέπεια η. Η ομάδα ίντερ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση σέριε a. H γιουβέντους ενδιαφέρεται να επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο, το συμβόλαιο του κριστιάνο ρονάλντο η ίντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του καμπιονάτο, επικρατώντας με. Η γκολάρα του τότι κόντρα στην ίντερ. Ανανεώνει ως το 2024 με την ίντερ ο λαουτάρο μαρτίνες.

Το πρώτο, χρονικά, ντέρμπι ήταν και από τα πλέον επεισοδιακά και διεξήχθη στι 10 ιουνίου 1961, όταν η ιντερ κατέβηκε με την primavera ως ένδειξη.

Ανανεώνει ως το 2024 με την ίντερ ο λαουτάρο μαρτίνες. Όποτε καιγόμαστε για νίκη, πάντα χάνουμε. Η ίντερ προσπάθησε να αυξήσει την πίεση, ωστόσο τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η γιουβέντους είχε τον τζιανλουίτζι μπουφόν. Ο τζίτζι μπουφόν ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με την ίντερ για τα ημιτελικά του coppa italia και σημείωσε ένα… Καλησπέρα αδέρφια, δυστυχώς και πάλι η ομάδα απογοητεύει σε απίθανα μεγάλο βαθμό. *ο προπονητής της ίντερ, αντόνιο κόντε, επιστρέφει στο τορίνο για να αντιμετωπίσει την γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας φόρεσε. Ο αντρέα ανιέλι τον πεπ γκουαρδιόλα ήθελε στη γιουβέντους μα αυτό δεν ήταν εφικτό. Το πρώτο, χρονικά, ντέρμπι ήταν και από τα πλέον επεισοδιακά και διεξήχθη στι 10 ιουνίου 1961, όταν η ιντερ κατέβηκε με την primavera ως ένδειξη. Διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον κριστιάνο ρονάλντο έχει η γιουβέντους, καθώς ο πορτογάλος αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας. H γιουβέντους ενδιαφέρεται να επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο, το συμβόλαιο του κριστιάνο ρονάλντο η ίντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του καμπιονάτο, επικρατώντας με. Η ίντερ με μια σαρωτική εμφάνιση επικράτησε πανάξια της γιουβέντους και αν γίνουν απίστευτες ανατροπές στο 2ο γύρο της serie a το σκουντέτο θα αλλάξει χέρια. Υπόκλιση της μίλαν στη γιουβέντους και πρώτη ήττα στη serie a. Θρυλικό επίτευγμα από τον 43χρονο μπουφόν!

(11', 39' κιν, 67' πεν γιουβεντουσ. Αύρα ήταν φουλ θετική πριν την έναρξη του ματς, η γιουβέντους φρόντισε να τα σβήσει αυτά στο χορτάρι!

Post a Comment